VULLVOTAR.COM

Catalans que viuen a l'estranger que VOLEN VOTAR

No has pogut votar? DENUNCIA-HO!
SI no has pogut votar per qualsevol raó, si has tingut problemes per registrar-te al consolat, o per rectificar les teves dades, o has tingut problemes per sol.licitar el vot ja sigui perque no t'ha arribat el CTT, o no has trobat un fax, o no t'han arribat les paperetes a temps per votar, o qualsevol altre raó, NO ET QUEDIS PLEGAT DE BRAÇOS; DENUNCIA-HO!
Pots fer-ho de varies maneres:
1.- A VULLVOTAR vam posar en marxa una

ENQUESTA

del vot exterior.
L'enquesta és ANÒNIMA però les dades ens ajudaran a delimitar el problema i denunciar-lo col·lectivament a la GENERALITAT i al Síndic de Greuges.
RESPON A l'ENQUESTA
2.-La Generalitat posa on-line un formulari per denunciar qualsevol incidència relacionada amb el vot exterior per les eleccions.
Els catalans i catalanes residents a l'exterior podran denunciar la vulneració del seu dret a vot si no poden exercir-lo o consideren que es troben amb dificultats per fer-ho. L'Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat habilita un formulari perquè tots aquells catalans que considerin que s'ha vulnerat el seu dret a vot puguin denunciar la situació. Des del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència es coordinarà el seguiment de les incidències i denúncies.
FORMULARI DE DENUNCIA DE LA GENERALITAT
VULLVOTAR.COM no pertany al govern català ni a cap partit polític. 
Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com - Web derivat de NOPUCVOTAR
https://www.vullvotar.com | [email protected] | DISCLAIMER
Si VOLS DONAR SUPORT a la iniciativa, pots fer-ho clicant al "M'agrada" de la nostra pàgina de Facebook, aquí:
VULLVOTAR forma part del projecte CATALANSALMON.com. Els fitxers de CATALANSALMON estan registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades sota la responsabilitat de Sergi Jordi Marzabal Estevez. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades als fitxers de CATALANSALMON. Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a: CATALANSALMON, c/Valencia 629, 2n 2a. 08026 Barcelona, o bé adreçant un mail a [email protected].
La normativa, responsabilitats, reglamentació de la protecció de dades i condicions d'ús de la web de VULLVOTAR, incloent-hi la normativa RGPD del 2018, estan definides a la web catalansalmon, en aquesta direcció: https://catalansalmon.com/disclaimer.php
COM FUNCIONA EL REGISTRE DELS CATALANS DE L'EXTERIOR
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem un web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.
34.239.148.127