VULLVOTAR.COM

Catalans que viuen a l'estranger que VOLEN VOTAR

CENSURA ESPANYOLA - Tancament VULLVOTAR.cat
El dia 25 de Setembre del 2017, una setmana abans del Referendum per la Independència de l'1 d'Octubre, el govern espanyol va ordenar els jutges tancar tot un seguit de pàgines webs relacionades amb el Referèndum.
Entre elles la nostra; www.VULLVOTAR.cat
Aquesta intervenció sense precedents a Europa occidental, va ser el tret de sortida de la política repressiva de l'estat espanyol contra un moviment pacífic i estríctament democràtic.
Dies desprès, l'1 d'Octubre, la policia nacional i la Guardia Civil carregarien durament contra els ciutadans que defensàven les urnes i els col.legis electorals causant gairebé 900 ferits. En una de les mostres més miserables de cinisme i amb la connivència de la premsa espnyola, van negar tant la cel.lebració del Referèndum, com el nombre de ferits, i van lloar públicament la tasca dels antiavalots.


VULLVOTAR.COM no pertany al govern català ni a cap partit polític. 
Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com - Web derivat de NOPUCVOTAR
https://www.vullvotar.com | [email protected] | DISCLAIMER
Si VOLS DONAR SUPORT a la iniciativa, pots fer-ho clicant al "M'agrada" de la nostra pàgina de Facebook, aquí:
VULLVOTAR forma part del projecte CATALANSALMON.com. Els fitxers de CATALANSALMON estan registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades sota la responsabilitat de Sergi Jordi Marzabal Estevez. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades als fitxers de CATALANSALMON. Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a: CATALANSALMON, c/Valencia 629, 2n 2a. 08026 Barcelona, o bé adreçant un mail a [email protected]
La normativa, responsabilitats, reglamentació de la protecció de dades i condicions d'ús de la web de VULLVOTAR, incloent-hi la normativa RGPD del 2018, estan definides a la web catalansalmon, en aquesta direcció: https://catalansalmon.com/disclaimer.php
COM FUNCIONA EL REGISTRE DELS CATALANS DE L'EXTERIOR
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem un web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.
44.212.99.248