VULLVOTAR.COM

Catalans que viuen a l'estranger que VOLEN VOTAR

MANIFEST DE VULLVOTAR SOBRE EL 155
NOV-2017: ELECCIONS AUTONÒMIQUES* 21-DES-2017
Des de VULLVOTAR rebutgem de manera contundent l'aplicació de l'article 155 i denunciem un estat espanyol demofòbic i sense cap respecte als més mínims principis democràtics. El tancament del nostre web www.vullvotar.cat per la Guardia Civil, és una mostra més dels principis autoritaris de l'estat espanyol.
Considerem que la convocatòria d'eleccions del 21D per usurpació del Govern català és una demostració intolerable de feixisme en ple segle XXI que s'ha desbocat des de l'anunci del Referèndum de l'1 d'Octubre i tota la violència desfermada a Catalunya per l'estat espanyol, seguit de la negació de l'evidència d'aquest abús davant de mitjans estrangers que s'ho miraven amb absoluta estupefacció.
Mentre Jordi Cuixart i Jordi Sanchez, presidents d'Òmnium Cultural i l'ANC, segueixin empresonats, no deixarem de considerar l'estat espanyol una extensió d'un franquisme mai superat i còmplices de l'autoritarisme més menyspreable.
La nostra única intenció en donar informació sobre aquestes eleccions autonòmiques* imposades, és aconseguir les eines que qualsevol estat dóna als seus ciutadans per fer sentir la seva veu i aconseguir una majoria sobiranista per deixar constància que no acceptem la seva falsa democràcia, ni l'autoritarisme de l'estat espanyol i declarar-nos de manera més transparent davant del món que tenim una actitud pacífica i constructiva i democràtica.
Malgrat tot, considerem que no podem deixar de votar, i que el seu resultat serà més important que mai, així que invocarem a tots els catalans de l'exterior a exercir el seu dret de votar.
* Eleccions decretades pel govern espanyol usurpant la prerrogativa de la Generalitat.
VULLVOTAR.COM no pertany al govern català ni a cap partit polític. 
Aquesta és una iniciativa de CATALANSALMON.com - Web derivat de NOPUCVOTAR
https://www.vullvotar.com | [email protected] | DISCLAIMER
Si VOLS DONAR SUPORT a la iniciativa, pots fer-ho clicant al "M'agrada" de la nostra pàgina de Facebook, aquí:
VULLVOTAR forma part del projecte CATALANSALMON.com. Els fitxers de CATALANSALMON estan registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades sota la responsabilitat de Sergi Jordi Marzabal Estevez. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades als fitxers de CATALANSALMON. Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a: CATALANSALMON, c/Valencia 629, 2n 2a. 08026 Barcelona, o bé adreçant un mail a [email protected].
La normativa, responsabilitats, reglamentació de la protecció de dades i condicions d'ús de la web de VULLVOTAR, incloent-hi la normativa RGPD del 2018, estan definides a la web catalansalmon, en aquesta direcció: https://catalansalmon.com/disclaimer.php
COM FUNCIONA EL REGISTRE DELS CATALANS DE L'EXTERIOR
Vius a l'estranger i vols contactar amb altres catalans?
CATALANSALMON.COM et muntem un web latevaciutat.catalansalmon.com, de franc només has de demanar-la.
34.239.148.127